'Ajax heeft vast een schaduwlijst om een vertrek van Ten Hag op te kunnen vangen'

'Ajax heeft vast een schaduwlijst om een vertrek van Ten Hag op te kunnen vangen'

22-11-2021 15:34
196

Ajax moet rekening houden met een vertrek van Erik ten Hag. Volgens Mike Verweij, Ajax-volger namens De Telegraaf, zullen de Amsterdammers een schaduwlijst hebben om een eventuele trainerstransfer van Ten Hag op te kunnen vangen.

Wie er op het lijstje staan durft Verweij niet te zeggen, omdat Overmars zich daarover op de vlakte hield. "We hebben hem vorige week samen met Ten Hag geïnterviewd en Overmars gaf toen aan dat de spoeling qua trainerstalent dun is", klinkt het tijdens de Voetbalpodcast van De Telegraaf. "Er is vast een schaduwlijst en het zou slecht zijn als hij die niet heeft, maar wie er op staat weet ik niet. Heb ik al eens gezegd dat ik Peter Bosz een goede optie zou vinden?"

Het is echter ook allerminst zeker of Ten Hag wel vertrekt. Manchester United zoekt na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer een nieuwe manager, maar daar heeft Verweij zijn twijfels bij. "Wat kun je daar nu winnen? Bij Ajax is Ten Hag nu verzekerd van overwintering in de Champions League, kun je elk jaar kampioen worden en de beker winnen. Misschien is na dit seizoen of het volgende een mooi moment om weg te gaan, maar zeker niet nu. Ik denk te weten dat hij dat niet gaat doen."