Laros onthult werkelijke transfersom Okoye: 'Gaat om grote getallen, jammer'

Laros onthult werkelijke transfersom Okoye: 'Gaat om grote getallen, jammer'

22-11-2021 16:12
32

Sparta Rotterdam wil na dit seizoen af van het kunstgrasveld op Het Kasteel. Dat bevestigt algemeen directeur Manfred Laros, die ook het werkelijke transferbedrag van Maduka Okoye onthult: vijf miljoen euro, bruto.

Sparta krijgt de laatste weken de nodige klachten over het kunstgrasveld. Laros begrijpt dat tegenstanders niet blij zijn met de kunstsprieten. "Technisch voldoet het veld nog, dat wijzen de keuringen ook uit, maar dat we terug moeten naar gras onderstreep ik", zo vertelt Laros in de Sparta Podcast van RTV Rijnmond. "Het ziet er niet uit."

Vorig seizoen werd er al aan gedacht om weer op natuurgras te gaan spelen, maar dat ging niet door. "Toen hebben we besloten om niet naar gras te gaan omdat de selectie dan ergens anders had moet trainen en die keuze kan leiden tot mindere sportieve resultaten", aldus Laros. "Dat mag niet. In het nieuwe jaar gaan we wederom met elkaar zitten en gaan we elkaar dezelfde vraag stellen."

Laros geeft in de podcast ook aan wat Watford betaalt voor doelman Okoye. "Vijf miljoen euro, bruto. Daar gaat het nog wel het één en ander af dus, dat gaat om grote getallen. Dat is jammer", zo sluit de algemeen directeur af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s