AD: Feyenoord heeft met Te Kloese definitief een nieuwe algemeen directeur

AD: Feyenoord heeft met Te Kloese definitief een nieuwe algemeen directeur

23-11-2021 12:05 Laatste update: 12:10
34

Dennis te Kloese is de nieuwe algemeen directeur van Feyenoord. Het Algemeen Dagblad weet zeker dat hij de opvolger van Mark Koevermans zal worden en in januari aan zijn nieuwe klus zal beginnen.

Te Kloese zal halverwege januari beginnen aan zijn nieuwe job en dat nieuws zal door Feyenoord spoedig bevestigd gaan worden. De Stadionclub plukt de directeur weg bij LA Galaxy. Dat het van een overstap zou gaan komen, hing al weken in de lucht. Te Kloese sprak al met veel mensen binnen Feyenoord en de aandeelhouders hebben zijn benoeming officieel bekrachtigd door die goed te keuren.

De opvolger van Mark Koevermans kan bogen op de nodige ervaring. De 47-jarige bestuurder was 'general manager' bij LA Galaxy en eerder werkte hij lang in het Mexicaanse voetbal, waar hij onder meer technisch directeur van de bond was. Zijn netwerk aldaar was één van de redenen voor Feyenoord om contact op te nemen.

Het contract van Te Kloese in Los Angeles liep af en dus hoeft Feyenoord niets aan de Amerikaanse club te betalen om hun directeur over te kunnen nemen. Houston Dynamo, een andere MLS-club die ook geïnteresseerd was in de diensten van de Nederlander, vist dus achter het net.