Van de Beek krijgt na ontslag van Solskjaer meteen een basisplaats bij Man United

Van de Beek krijgt na ontslag van Solskjaer meteen een basisplaats bij Man United

23-11-2021 17:40
54

Donny van de Beek heeft van interim-trainer Michael Carrick een basisplaats gekregen voor het Champions League-treffen met Villarreal. De aanvallende middenvelder uit Nijkerkerveen houdt Bruno Fernandes op de bank.

Afgelopen weekend werd Ole Gunnar Solskjaer ontslagen bij Man United en dat is een beslissing geweest die goed uitpakt voor Van de Beek. De voormalig Ajacied, die onder de Noor amper kansen kreeg om zich te laten zien, heeft namelijk een basisplaats gekregen en kan in de belangrijke wedstrijd tegen Villarreal in Spanje laten zien wat hij waard is.

Met een overwinning in het Estadio de la Ceramica zet United een grote stap richting de knock-outfase, maar als het aan Arnaut Danjuma ligt gaat dat niet gebeuren. De vleugelaanvaller en Oranje-international is, zoals wel werd verwacht, één van de elf basisspelers van Villarreal. In de wedstrijd op Old Trafford (2-1 voor Man U) was de voormalig NEC'er nog één van de uitblinkers.

De overige 'vroege' Champions League-wedstrijd van de dinsdagavond gaat tussen Dynamo Kiev en Bayern München. Daar zullen geen Nederlanders aan de aftrap verschijnen.