Seuntjens 'wordt knettergek' van NAC: 'Beter om direct naar huis te gaan'

Seuntjens 'wordt knettergek' van NAC: 'Beter om direct naar huis te gaan'

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 09:06wo 24-11-2021 om 09:06

Ralf Seuntjens is in mineur. De geroutineerde spits ging afgelopen zomer naar NAC Breda: promotie naar de Eredivisie was het doel, maar na zestien speelronden staan de Brabanders op een teleurstellende twaalfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

De sportieve crisis in Breda laat Seuntjens niet koud. Na het laatste gelijkspel tegen Jong FC Utrecht (1-1) stapte hij meteen in zijn auto. "In de wedstrijd zag ik dingen gebeuren waarvan ik dacht: Hoe kan dit?", vertelt hij aan BN DeStem. "We zijn zestien wedstrijden ver. Op een gegeven moment word ik knettergek. Dan is het beter om direct naar huis te gaan en geen interviews te geven."

"We hebben dit seizoen al drie keer punten verloren tegen de Jong-teams. Dan gaat het niet goed hè", sombert de aanvaller, die weet dat NAC er niet goed voor staat. "Het is alle hens aan dek om de play-offs te halen. Dat is bizar. We staan twaalfde met twintig punten en vijf zeges na zestien wedstrijden. Dat laat je hart huilen, als je dat moet zeggen. Ik kan een mooi verhaal houden dat het anders is, maar dan denkt iedereen: Wat is dat voor dwaas?"

Vrijdag speelt NAC tegen Helmond Sport. Clubtopscorer Seuntjens hoopt op beterschap. "We zullen altijd 110 procent moeten geven. Als we dat niet doen, wordt het weer lastig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws