Scholes hekelt Manchester United-besluit: 'Zou me schamen als ik Carrick was'

Scholes hekelt Manchester United-besluit: 'Zou me schamen als ik Carrick was'

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 12:00wo 24-11-2021 om 12:00

Paul Scholes is hard voor Michael Carrick en Manchester United. De oud-middenvelder vindt het raar dat de voormalig assistent van Ole Gunnar Solskjaer nu op de bank zit als interim-manager bij The Red Devils.

Dinsdag was Carrick de coach van United tegen Villarreal. Die wedstrijd wisten de Engelsen uiteindelijk met 0-2 te winnen. Scholes, die honderden wedstrijden met Carrick samenspeelde, is kritisch op de oud-middenvelder: hij vindt het raar dat de oud-assistent van de ontslagen Solskjaer wél aan mag blijven.

"Ik zou me schamen als ik Carrick of één van zijn stafleden was", vertelde Scholes bij BT Sport. "Onder Solskjaer kon de laatste stap niet gezet worden, dat is jammer. Maar op dit moment zijn dezelfde mensen nog actief als voor het ontslag van Solskjaer. De mensen die onder hem een grote verantwoordelijkheid hadden op het trainingsveld, zijn er nog steeds."

Naast Carrick mochten assistenten Martyn Pert, Kieran McKenna en Mike Phelan ook aanblijven. "Na de wedstrijd tegen Liverpool wisten we al dat het voor Solskjaer tijd was om te gaan. Toen moest de clubleiding een nieuwe staf samenstellen voor een nieuwe manager."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws