'Zidane is niet overtuigd en vertraagt Manchester United-deal Pochettino'

'Zidane is niet overtuigd en vertraagt Manchester United-deal Pochettino'

24-11-2021 13:32
14

De aanstelling van Mauricio Pochettino bij Manchester United is op dit moment ver weg, meldt AS. Paris Saint-Germain houdt de Argentijnse trainer aan zijn contract, ook omdat Zinédine Zidane niet toehapt.

Het is geen geheim dat Pochettino de nummer één-kandidaat is bij Manchester United, dat zoekt naar een vervanger voor Ole Gunner Solskjaer. De liefde is in principe wederzijds, maar PSG werkt niet mee. Volgens de Spaanse krant AS hebben de clubs de laatste uren over Pochettino gesproken.

Manchester United heeft groen licht nodig van PSG om een terugkeer van de Argentijnse trainer naar Engeland mogelijk te maken. De koploper van de Ligue 1 gaat alléén akkoord zodra er een vervanger is gevonden. Zidane staat bovenaan de lijst, maar 'blokkeert het proces' door niet toe te happen.

Zidane is weliswaar gecharmeerd van PSG, maar overtuigd is de voormalige succestrainer van Real Madrid dan weer niet. Het bemoeilijkt de plannen van Manchester United, dat ook Erik ten Hag, Brendan Rodgers en Ernesto Valverde op de korrel heeft. Michael Carrick blijft voorlopig aan als interim-manager.