'Bayern gaat minder geld storten op rekening Choupo-Moting: spits heeft corona'

'Bayern gaat minder geld storten op rekening Choupo-Moting: spits heeft corona'

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 15:12wo 24-11-2021 om 15:12

Het lijkt erop dat Eric-Maxim Choupo-Moting de komende maand minder geld op zijn rekening gestort krijgt van Bayern München. De Kameroense aanvaller is namelijk besmet met het coronavirus, maar heeft zich niet laten vaccineren.

Bayern maakt geen salaris over aan spelers die niet gevaccineerd zijn als ze in quarantaine zitten. Bij Der Rekordmeister waart het virus rond: onder meer Niklas Süle en Josip Stanisic raakten al besmet. Nu heeft Choupo-Moting dus ook positief getest. De spits is niet gevaccineerd, waardoor hij niet betaald zal worden voor de dagen die hij in isolatie doorbrengt.

Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Jamal Musiala en Mickaël Cuisance zijn naar verluidt de vier andere spelers die zich niet hebben laten vaccineren tegen het coronavirus. Het viertal is op dit moment niet besmet, maar zit wel in quarantaine. De vier hebben namelijk contact gehad met een besmet persoon, vermoedelijk Süle en/of Stanisic. Kimmich, Gnabry, Musiala en Cuisance zullen komende maand dus ook een lager salaris ontvangen dan normaal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws