'Ten Hag verrast met opstelling: Onana maakt rentree voor Ajax'

'Ten Hag verrast met opstelling: Onana maakt rentree voor Ajax'

24-11-2021 16:22 Laatste update: 16:26
202

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft een grote verrassing in petto voor het Champions League-duel met Besiktas. Niet Remko Pasveer, maar Andre Onana verdedigt woensdagavond het doel in Istanbul, melden De Telegraaf en Voetbal International.

Voor Onana wordt het zijn eerste optreden voor Ajax sinds zijn dopingschorsing tien maanden geleden. De Kameroener mag sinds begin deze maand weer in actie komen, nadat hij 4 september al de training mocht hervatten. Hoewel hij aanvankelijk aansloot bij Jong Ajax, werd hij al snel in genade aangenomen bij het eerste elftal.

Wedden

Meer odds

Ten Hag gaf tijdens de persconferentie al aan dat hij meerdere wijzigingen overweegt. Volgens De Telegraaf begint topscorer Sébastien Haller op de bank. Dusan Tadic staat daardoor in de spits. De Servische aanvoerder wordt vermoedelijk geflankeerd door David Neres en Mohamed Daramy. Ook Antony krijgt zodoende rust.

Verder maken naar verwachting Perr Schuurs en Nicolás Tagliafico hun opwachting in plaats van Jurriën Timber en Daley Blind. Davy Klaassen vervangt de geschorste Edson Álvarez.

De opstelling van Ajax volgens De Telegraaf: Onana; Mazraoui, Schuurs, Martinez, Tagliafico; Gravenberch, Berghuis, Klaassen; Neres, Tadic, Daramy.