'Slavia zal 100 procent beter zijn en we zullen Feyenoord onze wil opleggen'

'Slavia zal 100 procent beter zijn en we zullen Feyenoord onze wil opleggen'

24-11-2021 16:48
28

Slavia Praag-trainer Jindrich Trpisovsky voorspelt dat zijn elftal donderdag een stuk beter voor de dag komt dan tijdens de heenwedstrijd tegen Feyenoord in de Conference League. De Tsjechische topclub wil voor eigen publiek het initiatief nemen tegen de Rotterdammers.

"Ik denk dat onze prestatie morgenavond (donderdag, red.) honderd procent beter zal zijn", zegt Trpisovsky op de clubsite. Hij oordeelt dat Slavia niet naar zijn mogelijkheden speelde tijdens de 2-1 nederlaag in De Kuip. "Maar wij spelen nu thuis en Feyenoord speelt wat anders in uitduels. Wij zullen ons eigen spel spelen en Feyenoord onze wil opleggen."

Trpisovsky concludeert dat de Rotterdammers in uitwedstrijden vaker op de counter loeren. "Daar zullen we voor moeten oppassen. Het is een grote wedstrijd. We weten dat we sterk zijn in eigen huis en we zijn gemotiveerd om ons te revancheren na de prestatie in Rotterdam. Het wordt een mooie wedstrijd met veel publiek."

Slavia Praag staat na vier duels tweede in Groep E, met een achterstand van vier punten op koploper Feyenoord. De ploeg van trainer Arne Slot heeft aan één punt genoeg om zich tot groepswinnaar te kronen, maar moet het in Praag wel zonder Justin Bijlow stellen. De doelman is positief getest op het coronavirus.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie