Openda wijst lachend naar horloge: Ik kom morgen op tijd

Openda wijst lachend naar horloge: "Ik kom morgen op tijd"

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 19:52wo 24-11-2021 om 19:52

Loïs Openda kwam voorafgaand aan de Conference League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur te laat voor de bespreking en moest vervolgens op de bank beginnen. Dat zal hem nooit meer overkomen, benadrukt de 21-jarige Belg.

Openda houdt in gesprek met Omroep Gelderland lachend zijn linkerarm omhoog. "Kijk, ik heb mijn horloge om, ik kom morgen (donderdag, red.) op tijd", aldus de clubtopscorer van Vitesse. "De vorige keer lag ik op bed om mijn rust te pakken en keek ik niet naar ons programma. But that's finished for me, daar wil ik het niet meer over hebben."

Met Openda als invaller maakte Vitesse nog bijna een 3-0 achterstand goed tegen Tottenham, maar de Arnhemmers verlieten Londen met lege handen en moeten donderdag stunten op bezoek bij Stade Rennes. "We verdienden eigenlijk één punt of misschien zelfs meer. Maar dat is voetbal, alles kan gebeuren."

Vitesse staat na vier van de zes Conference League-speelrondes derde in de poule, op vier punten van Stade Rennes en op één punt van Spurs. Hekkensluiter NS Mura komt in de laatste speelronde naar Arnhem.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Vitesse alsnog door in de Conference League?

Ja
50%
Nee
50%
(1746 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws