'Man City-uit voorlopig laatste Manchester-reis Pochettino: PSG behoudt Argentijn'

'Man City-uit voorlopig laatste Manchester-reis Pochettino: PSG behoudt Argentijn'

Gepubliceerd: donderdag 25 november 2021 om 08:11do 25-11-2021 om 08:11

Manchester United lijkt definitief een streep te kunnen zetten door de komst van Mauricio Pochettino. De Argentijnse trainer van Paris Saint-Germain was woensdagavond even in Manchester, maar volgens kwaliteitskrant The Times wil PSG hem niet tussentijds laten gaan.

De uitwedstrijd tegen Manchester City lijkt dus de voorlopig laatste keer te zijn dat Pochettino in de buurt van Old Trafford is geweest. The Times meldt dat de Argentijn niet onwelwillend tegenover een vertrek naar Manchester United staat, maar dat PSG niet wil meewerken. Eerder kwam het nieuws uit Spanje door dat Zinedine Zidane niet stond te trappelen om midden in het seizoen bij PSG in te stappen, mochten de Parijzenaars Pochettino tussentijds laten gaan. Als de huidige PSG-trainer al vertrekt, dan zal dat waarschijnlijk pas na het seizoen gebeuren.

Manchester United stuurde Ole Gunnar Solskjaer zondag de laan uit en is sindsdien op zoek naar een opvolger. Pochettino en Zidane waren de meest in het oog springende kandidaat-opvolgers, maar lijken allebei niet in te gaan stappen. Inmiddels zijn ook de namen van onder meer Ernesto Valverde en Rudi Garcia gevallen. Ajax-trainer Erik ten Hag zou ook in beeld zijn geweest, maar blijft de Amsterdammers trouw.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws