Haller duidelijk bij Ajax: 'Kan mezelf niet met dat soort spelers vergelijken'

Haller duidelijk bij Ajax: 'Kan mezelf niet met dat soort spelers vergelijken'

Gepubliceerd: donderdag 25 november 2021 om 20:17do 25-11-2021 om 20:17

Sebastién Haller is topscorer in de Champions League, maar de spits vindt zichzelf niet te vergelijken met spelers als Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo en Mohamed Salah. Haller denkt wel dat hij in een betere vorm verkeert dan de wereldberoemde aanvallers.

Haller maakte tot dusver negen doelpunten in de Champions League. Daardoor staat hij samen met Lewandowski bovenaan op de topscorerslijst van het miljardenbal. Haller laat spelers als Ronaldo en Salah dus achter zich. "Ik kan mezelf niet echt met dat soort spelers vergelijken", stelt de Ivoriaan in gesprek met de Ajax-kanalen. "Ik zit gewoon in een erg goede fase nu."

"Iedereen weet hoe goed die spelers zijn. Laat ik het zo zeggen: ik ben op dit moment meer in vorm", stelt Haller vervolgens. "Waar dit gaat eindigen? Ik hoop nergens. Ik probeer in deze flow te blijven. Ik kan ook rekenen op mijn teamgenoten voor hulp. We moeten nu gefocust blijven."

Haller kreeg tegen Besiktas rust, maar viel direct na de rust al in. Daarna scoorde hij twee keer. "Als ik op de bank moet zitten, is dat geen probleem", stelt de doelpuntenmaker. "Maar als je niet in het veld staat en je ziet dat je teamgenoten het moeilijk hebben, wil je erin staan. Zeker als je in de Champions League met 1-0 achterstaat, wil je nog een beetje meer helpen. Dat kon ik in de tweede helft, dus ik was vastberaden om druk te zetten, te rennen en te scoren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws