Schmidt: 'We missen ze heel erg, het is goed om ze bij het stadion te zien'

Schmidt: 'We missen ze heel erg, het is goed om ze bij het stadion te zien'

Gepubliceerd: donderdag 25 november 2021 om 21:22do 25-11-2021 om 21:22

Roger Schmidt is blij met de steunactie van de PSV-fans voorafgaand aan het duel met Sturm Graz. De Duitse coach stelt dat het zijn ploeg extra motivatie geeft voor de belangrijke wedstrijd.

PSV speelt donderdagavond tegen Sturm Graz in een leeg stadion, maar de Eindhovense fans lieten hun gezicht toch zien bij het Philips Stadion. Ze zongen de PSV-selectie toe bij aankomst en staken fakkels af. "Helaas is dit de beste support die we op dit moment kunnen krijgen", vertelt Schmidt voor de camera van ESPN over de actie van de supporters.

"Natuurlijk willen we de fans liever in het stadion hebben, we missen ze heel erg. Het is goed om ze bij het stadion te zien", gaat Schmidt verder. "Het geeft ons natuurlijk motivatie. We hebben de support zeker nodig, maar we moeten accepteren dat we een paar weken zonder fans moeten spelen."

PSV moet donderdagavond winnen van Sturm Graz om uitzicht te houden op overwintering in de Europa League. Concurrenten AS Monaco en Real Sociedad nemen het tegelijkertijd tegen elkaar op.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Europa League PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws