Slot spreekt van 'knapste Feyenoord-prestatie tot nu toe': 'Heel bijzonder'

Slot spreekt van 'knapste Feyenoord-prestatie tot nu toe': 'Heel bijzonder'

25-11-2021 23:13 Laatste update: 25-11-2021 23:13
55

Arne Slot denkt dat Ofir Marciano moed kan putten uit de situatie van Cyriel Dessers. De ervaren goalie ging donderdagavond twee keer in de fout bij Feyenoord, waardoor zijn situatie nu vergelijkbaar is met die van Dessers van een paar maanden geleden.

Marciano zag er bij de twee tegentreffers van Feyenoord niet goed uit. Door de last-minute goal van Dessers werd dat Feyenoord echter niet fataal. "Dit is niet de eerste keer in zijn leven is dat hij één of twee fouten maakt die ten koste van het resultaat gaan", vertelt Slot na de wedstrijd op de persconferentie. "Ofir kan ook moed putten uit de situatie van Cyriel Dessers, die de gebeten hond was na de 2-2 tegen RKC."

"Kijk waar Cyriel nu staat en hoe belangrijk hij tegen Slavia was", gaat Slot verder. "Ik heb na de wedstrijd gezegd: het leven van een keeper en een spits is dat je soms de held kunt zijn en soms de schlemiel. Het is nu aan Ofir om dezelfde reactie te geven als Cyriel. Dat zou ik op zich niet vervelend vinden", knipoogt de Feyenoord-coach.

Slot laat ook weten dat hij erg blij is met de prestatie van zijn ploeg in Praag. "Dit is voor mij misschien wel onze knapste prestatie tot nu toe, want we moesten vandaag enorm veel teleurstellingen verwerken. Als je dan ziet dat we op het eind echt nog een aantal kansen krijgen om de 2-2 te maken, dan vind ik dat heel bijzonder. We speelden namelijk ook tegen een heel sterke tegenstander die behoorlijk eager was om een resultaat te halen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie