Scheidsrechter spreekt Vinícius in de tunnel al toe, Schmidt lacht: 'Wel slim'

Scheidsrechter spreekt Vinícius in de tunnel al toe, Schmidt lacht: 'Wel slim'

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 07:14vr 26-11-2021 om 07:14

De Poolse scheidsrechter Pawel Raczkowski vestigde voorafgaand aan PSV-Sturm Graz de aandacht op zich, door de spelers van PSV – en in het bijzonder Carlos Vinícius – in de spelerstunnel al toe te spreken. PSV-trainer Roger Schmidt kon er wel om lachen.

De arbiter drukte de spelers op het hart om er een sportieve wedstrijd van te maken. "Vooral jij, met je ellebogen. Daar houd ik niet van", richtte hij zich onder toeziend oog van de Veronica-camera's op Vinícius. "Dat is slim van de scheidsrechter: ik zag geen ellebogen vandaag (donderdag, red.), misschien kwam het wel daardoor", aldus de lachende Schmidt in gesprek met datzelfde Veronica.

PSV won uiteindelijk met 2-0 van de Oostenrijkers en staat met nog één speelronde te gaan op plek twee in zijn Europa League-poule. Koploper AS Monaco is vanwege onderling resultaat niet meer in te halen, maar PSV mag in de laatste speelronde zijn voorsprong van twee punten op nummer drie Real Sociedad verdedigen.

Schmidt had dus alle redenen om tevreden te zijn over het nog altijd gehavende PSV. "De teamprestatie is belangrijk en ik vond dat we het goed deden. We waren soeverein, we controleerden, we maakten de goals en we gaven bijna niets weg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

In welk toernooi gaan we PSV na de winterstop terugzien

(1860 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws