Erwin Koeman wil dat NOS-interview niet gepubliceerd wordt vanwege onrust bij club

Erwin Koeman wil dat NOS-interview niet gepubliceerd wordt vanwege onrust bij club

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 10:32vr 26-11-2021 om 10:32

Erwin Koeman is in een turbulent avontuur verzeild geraakt bij Beitar Jeruzalem. De oefenmeester moet zien te dealen met problemen op bestuurlijk niveau en wilde daarom dat een interview met de NOS niet gepubliceerd werd.

Beitar staat bekend om zijn beruchte en racistische supportersgroepen, maar ditmaal is het eigenaar Moshe Hogeg die in het nieuws is gekomen. Hij is gearresteerd door de Israëlische politie en wordt verdacht van 21 verschillende criminele feiten. Er is ook een inval gedaan op de club om de praktijken van Hogeg te onderzoeken.

Een week geleden werd trainer Koeman geïnterviewd door de NOS, maar door de problemen rond de eigenaar wil hij nu niet dat dat gepubliceerd wordt. Koeman benadrukt dat het een persoonlijk verhaal is en dat er geen negatief woord over Beitar in het stuk staat, maar toch wil hij voorkomen dat er op welke manier dan ook meer onrust ontstaat.

De oefenmeester zelf staat niet onder druk, zeker omdat hij er goed op staat bij de fanatieke supporters. Er komt wel een belangrijke decembermaand aan voor Koeman, want hij ontmoet met Maccabi Tel Aviv, Maccabi Haifa en Hapoel Beer Sheva de drie traditionele topclubs en speelt later ook nog de stadsderby tegen Hapoel Jeruzalem.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws