Conte schrikt zich kapot van Tottenham: 'Ik begin de situatie nu te begrijpen'

Conte schrikt zich kapot van Tottenham: 'Ik begin de situatie nu te begrijpen'

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 13:45vr 26-11-2021 om 13:45

Laatste update: vrijdag 26 november 2021 om 13:50vr 26-11-2021 om 13:50

Antonio Conte is zich kapot geschrokken van het spel van Tottenham Hotspur, dat donderdagavond tegen een blamerende nederlaag aanliep in de Conference League. Het nietige NS Mura won door een goal in de blessuretijd met 2-1 in Slovenië.

"Mijn gevoel is niet goed. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt", verwijst Conte bij BT Sport naar de rode kaart voor Ryan Sessegnon. "Twee keer geel in twintig, dertig minuten... Dat kan niet. Dit is een slechte prestatie van iedereen. We weten dat er werk aan de winkel is. We moeten aan de slag."

De nieuwe Spurs-manager is ontgoocheld. "Ik begin de situatie nu langzaam maar zeker te begrijpen. Het is niet eenvoudig. Ik ben geen tovenaar. Op dit moment is het niveau bij Tottenham niet hoog. Ik ben blij om hier te werken, maar we moeten hard werken om de kwaliteit van de ploeg te verbeteren."

Door de nederlaag van Tottenham maakt Vitesse nog altijd kans op overwintering in Europa. De twee clubs hebben zeven punten en de Engelsen staan op basis van doelsaldo tweede in de groep. Het onderling resultaat is gelijk, omdat uitdoelpunten niet meer dubbel tellen bij een gelijke stand. Vitesse moet over twee weken een beter resultaat halen tegen NS Mura dan Tottenham  tegen Stade Rennais.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws