Ajax moet 'buidel trekken voor Mazraoui': 'Hij loopt na dit seizoen gratis weg'

Ajax moet 'buidel trekken voor Mazraoui': 'Hij loopt na dit seizoen gratis weg'

Gepubliceerd: vrijdag 26 november 2021 om 20:45vr 26-11-2021 om 20:45

Laatste update: vrijdag 26 november 2021 om 20:51vr 26-11-2021 om 20:51

Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf denkt dat Noussair Mazraoui na dit seizoen transfervrij vertrekt bij Ajax. Hij vindt echter wel dat de Amsterdammers er alles aan moeten doen om de rechtsback langer te binden.

"Mazraoui heeft een aflopend contract en Gravenberch een doorlopend contract. Mazraoui loopt na dit seizoen gratis weg", zo stelt Verweij in de Kick-Off Podcast van De Telegraaf.

Ajax heeft in het verleden geprobeerd om het contract van Mazraoui te verlengen, maar die stelde toen flinke eisen. "Mazraoui had ooit dezelfde zaakwaarnemer als Hakim Ziyech en wilde ook evenveel verdienen als Ziyech", aldus Verweij. "Toen heeft Ajax gezegd: maar jij bent geen vijf miljoen per jaar waard. Ik denk dat ze er verstandig aan doen om hem een heel goed salaris te bieden."

Dat vindt Verweij mede door de goede band van Mazraoui met Antony. "Die voelt zich heel prettig met Mazraoui achter zich. Als je hem lang kan binden voor een hoog salaris, dan krijgt je het wel weer terug. Anders loopt hij transfervrij de deur uit. Ik denk dat ze de buidel moeten trekken. Hij loopt na dit seizoen gratis weg", sluit Verweij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws