Martina: 'Ik had er genoeg van en heb serieus overwogen om te stoppen'

Martina: 'Ik had er genoeg van en heb serieus overwogen om te stoppen'

28-11-2021 10:47
15

Cuco Martina kan zijn geluk niet op na zijn korte invalbeurt voor Go Ahead Eagles in het Eredivisie-duel met Willem II. De 32-jarige rechtsback kwam voor het eerst sinds de zomer van 2020 in actie in clubverband.

Destijds werd zijn contract bij Everton niet verlengd, waarna Martina lange tijd zonder club zat. "Ik heb veel kansen laten lopen", legt hij uit in gesprek met De Telegraaf. "Als je in de Premier League gevoetbald hebt en transfervrij bent, dan wacht je op wat moois. Maar de voor mijn gevoel ideale club diende zich niet aan."

Martina zag vervolgens corona roet in het eten gooien. Onder meer bezuinigingen bij clubs staken een stokje voor een nieuw avontuur. "Dan is het zwaar om alleen te blijven trainen. Ik had er genoeg van en heb serieus overwogen om met voetballen te stoppen", stelt de Rotterdammer, die blij was toen Go Ahead zich aandiende.

Martina viel in Tilburg kort voor tijd in. "Ik heb de afgelopen periode niet stil gezeten. Maar het duurt nog even voor ik op het niveau van de rest van de selectie zit en weer hele wedstrijden kan spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie