Schreuder laat zich niet gek maken: Ik ga niet mee in de negatieve reacties

Schreuder laat zich niet gek maken: "Ik ga niet mee in de negatieve reacties"

28-11-2021 11:40
21

Hoewel PEC Zwolle tegen RKC Waalwijk twee dure punten heeft laten liggen, kijkt trainer Dick Schreuder positief naar de toekomst. Hij erkent wel dat er zorgen zijn bij de hekkensluiter van de Eredivisie.

PEC speelde zaterdag met 0-0 gelijk tegen RKC Waalwijk, maar had moeten winnen. Daishawn Redan miste in de tweede helft een penalty en dus is er weer niet gescoord. "Natuurlijk frustreert dat. De groep heeft uiteindelijk die goal nodig. We schoten in de eerste helft op de paal en de penalty ging er ook niet in", zegt Schreuder tegen ESPN.

Mustafa Saymak staat als nummer één penaltynemer op de lijst, maar Redan ging achter de bal staan. "Wie hem neemt, regelen ze onderling zelf. Als de nummer één hem niet wil of kan nemen om wat voor reden dan ook, dan neemt de nummer twee hem. Missen is missen. Het is nooit goed hoe het gebeurt", zegt Schreuder.

"We weten dat we nog veel punten moeten halen, maar ik ben net een week bezig. Ik zie wel aanknopingspunten op basis van wat ik heb gezien. Ik ga niet mee in de negatieve reacties. Ik kijk naar waar de ploeg staat en probeer ze samen met de staf te helpen. We zullen hard moeten werken om het om te draaien. Daar zijn we mee bezig."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie