Hake passeert FC Utrecht-aanvoerder: Hij kan gewoon beter functioneren

Hake passeert FC Utrecht-aanvoerder: "Hij kan gewoon beter functioneren"

28-11-2021 14:28
27

Willem Janssen ontbreekt zondag in de basiself van FC Utrecht. De aanvoerder is gepasseerd, bevestigt trainer René Hake voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo.

Janssen moet zijn basisplek afstaan aan Mike van der Hoorn, die terug is van een hersenschudding. "Dat geeft mij de mogelijkheid om keuzes te maken", licht Hake toe bij ESPN. Hij is niet tevreden over Janssen. "Hij kan gewoon beter functioneren dan hij gedaan heeft, dus ik heb een keuze gemaakt. Het heeft met meerdere facetten te maken, waaronder zijn betrokkenheid bij tegengoals."

Van der Hoorn maakt na bijna een maand zijn rentree bij FC Utrecht. Hij hoopt een zware hersenschudding achter zich te hebben gelaten. "Ik weet nog wel het moment, waarop het gebeurde (tegen Willem II, red.), maar daarna was alles weg", zei Van der Hoorn dit weekend in De Telegraaf. "Ik dacht bijvoorbeeld, dat ik maar kort op het veld had gelegen, maar ik heb later op de beelden gezien, dat het lang heeft geduurd. Dat was wel raar. Ik heb wel even wat gemist. Ik had ook slappe benen en kon niet goed lopen. Dat was wel eng."

FC Utrecht en Heracles Almelo trappen om 14.30 uur af in Stadion Galgenwaard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie