Slot bevestigt gesprek bij Feyenoord: Ik wil de beste versie van hemzelf zien

Slot bevestigt gesprek bij Feyenoord: "Ik wil de beste versie van hemzelf zien"

Gepubliceerd: zondag 28 november 2021 om 14:42zo 28-11-2021 om 14:42

Arne Slot heeft de afgelopen dagen gesproken met Ofir Marciano. De invaldoelman uit Israël maakte in de Conference League-wedstrijd tegen Slavia Praag (2-2) een slechte beurt, maar vervangt Justin Bijlow ook zondag in het uitduel met FC Twente.

"Ik heb wel met hem gesproken, maar het ging niet om drie uur durende sessies", reageert Slot voor de camera van ESPN. Het was 'eenmalig', aldus de trainer. Hij vindt Marciano vooral zijn eigen spel moet spelen. "Dit kan het lot van een keeper zijn. Het gaat nu om zijn reactie."

"Ik wil de beste versie van hemzelf zien", vervolgt Slot. "Hij moet niet gaan spelen zoals ik wil, of proberen Justin na te doen. Gewoon zijn eigen stijl, waar híj zich goed en veilig bij voelt. We hebben hem gehaald, omdat hij het bij Hibernian en het nationale elftal van Israël heel goed gedaan heeft. Dat moet hij ook bij ons laten zien."

Linssen
Slot kiest tegen Twente weer voor Bryan Linssen, waardoor Cyriel Dessers ondanks zijn nieuwe heldenrol tegen Slavia Praag op de bank zit. "Als trainer twijfel je altijd, helemaal als meerdere spelers het zo goed doen. Maar het is een heel korte twijfel geweest. Linssen scoort veel, is belangrijk én is goed uitgerust."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws