België krijgt geprikkelde Noa Lang te zien: 'Het interesseert me niks'

België krijgt geprikkelde Noa Lang te zien: 'Het interesseert me niks'

28-11-2021 16:44 Laatste update: 28-11-2021 16:44
66

Voetbalminnend België kreeg na het spektakelstuk KRC Genk - Club Brugge (2-3) een geprikkelde Noa Lang te zien. De bekritiseerde Oranje-international werd uitgeroepen tot man of the match.

Club Brugge stond met tien man, maar knokte zich in de slotfase langs het Genk van John van den Brom (2-3). Lang was zijn gewicht in goud waard door te scoren en een assist te geven. "Zoals het hoort", reageert hij na afloop voor de camera van Eleven Sports.

Na zijn gelijkmaker legde Lang zijn vinger op zijn mond. "Mensen praten veel, dus ik wilde het even laten weten. Wie? Mensen weten het zelf. Ik ben er, klaar. Veel meer ga ik er niet over zeggen. We hebben gewonnen, ik heb een goal en assist, dat is het belangrijkste."

Tekst gaat door onder tweet

"Het interesseert me niks, dat laat ik vandaag weer zien", vervolgt Lang op de kritiek aan zijn adres. "Ik doe wat ik wil. Ik scoor, ik bepaal hoe ik juich."

Het was zijn eerste goal voor Club Brugge sinds september. "Dat is een tijdje geleden, maar een assist voelt voor mij als een goal. Maar daar hoor je niemand over. Het is mijn zevende assist, prima zo. Ik ben nog lang niet op mijn best, dat weet iedereen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie