FC Twente - Feyenoord wordt Unnerstall versus Dessers: 'Hij is zó groot'

FC Twente - Feyenoord wordt Unnerstall versus Dessers: 'Hij is zó groot'

28-11-2021 17:32 Laatste update: 17:43
92

Cyriel Dessers had de winnende goal op zijn schoen, maar Lars Unnerstall voorkwam zondagmiddag een nieuwe heldenrol van de Feyenoord-spits. De doelman van FC Twente krijgt na afloop de complimenten.

Dessers redde Feyenoord de laatste weken keer op keer, maar in Enschede wist hij geen verandering meer te brengen in de brilstand. Hij vond Unnerstall drie keer op zijn weg. "Het is vervelend, omdat ik het gevoel had dat het er nog in zat. Ik dacht: die bal gaat nog één keer goed vallen", reageert Dessers voor de camera van ESPN.

"Dat gebeurde ook bijna, maar Unnerstall zat er een paar keer goed tussen. Hij zat zó dichtbij en is zó groot, dat het moeilijk is om de bal langs hem heen te krijgen. Hij is een goede keeper. Ik deed niet heel veel verkeerd, maar hij was net iets beter vandaag."

Unnerstall bestudeert Dessers-goals
Unnerstall was gewaarschuwd voor Dessers. "Je hoort dat hij vaak scoort als hij invalt, dan kijk je naar zijn goals. Hij heeft het goed gedaan, maar vandaag is het hem niet gelukt", concludeert de Duitse doelman. "Soms moet je in een wedstrijd drie ballen pakken, soms één. Ik wil punten pakken voor de club en vandaag is dat met één punt gelukt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie