'Als we bovenin mee willen blijven draaien, moeten we bijna alles winnen'

'Als we bovenin mee willen blijven draaien, moeten we bijna alles winnen'

28-11-2021 18:00
31

Feyenoord speelde met 0-0 gelijk tegen FC Twente, maar voor trainer Arne Slot voelt dat als een nederlaag. Hij vindt dat zijn ploeg zeker één goal had moeten maken in Enschede.

"Of ik nu sta te balen? Achteraf zeker", zegt Slot tegen de NOS. "We weten dat Twente een lastige tegenstander is: Ajax speelde hier gelijk en AZ verloor. Als je naar het wedstrijdbeeld kijkt, ben je zeker teleurgesteld dat je hier geen drie punten pakt."

Wat Slot betreft had Feyenoord effectiever moeten zijn. "We kregen kansen waarvan er een paar zeker in hadden gemogen, maar hebben helemaal niets weggegeven, behoudens een schotje op goal van een meter of twintig. Dat vind ik goed tegen een sterk Twente. We creërden vijf kansen, helaas was het niet genoeg om een goal te maken."

"We hadden meer verdiend, maar helaas hebben we het niet gekregen. Het seizoen is nog lang en we zijn tevreden hoe we er nu voor staan. We beseffen ook dat als we bovenin willen blijven staan, we bijna alles moeten winnen. Dan mag je eigenlijk niet gelijkspelen, zelfs niet bij FC Twente. Maar waar ik al mee begon: ook Ajax speelde hier gelijk en AZ verloor."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie