Slot reageert fel na gelijkspel Feyenoord: 'Heel rare opmerking'

Slot reageert fel na gelijkspel Feyenoord: 'Heel rare opmerking'

Gepubliceerd: zondag 28 november 2021 om 18:35zo 28-11-2021 om 18:35

Arne Slot is het totaal niet eens met de stelling dat het geluk van Feyenoord op was tegen FC Twente. De Rotterdammers grepen zondagmiddag naast de drie punten in Enschede (0-0).

"Ons geluk? Nou, dat vind ik bijna een gênante opmerking", reageert Slot na een vraag van Veronica Inside. "Wat is nou geluk als je elke week veruit de beste ploeg bent van de twee? Dan verdien je toch te winnen? Ik vind dat we vandaag pech gehad, eerlijk gezegd. Zoals we ook pech hadden tegen RKC (2-2, red.). Dus ik vind het een heel rare opmerking."

Slot erkent wel dat Feyenoord meerdere keren in de blessuretijd is ontsnapt, voornamelijk door goals van Cyriel Dessers. "In de eindfase goals maken is niet structureel. Op basis van veldspel, kansenverhouding en alle zaken die er wat mij betreft toe doen, hebben wij nog niet één keer de punten gestolen."

Feyenoord speelt woensdag een inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo. De achterstand op koploper Ajax is door het gelijkspel tegen FC Twente opgelopen tot vier punten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws