Schmidt reageert op uitglijder van PSV: Ik ben duidelijk teleurgesteld

Schmidt reageert op uitglijder van PSV: "Ik ben duidelijk teleurgesteld"

28-11-2021 18:55
114

Weer heeft PSV niet weten te winnen bij sc Heerenveen en daarom overheerst teleurstelling bij hoofdtrainer Roger Schmidt. Hij vindt dat zijn ploeg de overwinning had verdiend.

PSV ging in de slotfase de bietenbrug op nadat Heerenveen via Rami Al Hajj gelijkmaakte. "Ik ben duidelijk teleurgesteld. We waren beter, kregen veel kansen, maar in voetbal moet je op de juiste moment scoren. We hadden vier, vijf, zes of zeven goals kunnen maken. Uiteindelijk moet de bal in het net liggen, dat is cruciaal. Het is zonde dat we de spanning in de wedstrijd hielden", zegt Schmidt voor de camera van ESPN.

"Als je alles onder controle hebt en niet de tweede goal maakt, krijgt de tegenstander altijd een kans om te scoren. Zij hebben gewacht op de counters, maar dat hoort uiteindelijk bij voetbal", zegt Schmidt.

Wedden

Meer odds

Heerenveen bewijst zijn status als angstgegner voor PSV, dat al tien jaar niet gewonnen heeft in Friesland. "Of Heerenveen een angstgegner is? Niet per se omdat we hier tien jaar niet hebben gewonnen, maar omdat we deze wedstrijd niet hebben beslist."