Van Basten hard voor Lang: 'Dat vind ik het meest opvallende, dat is niet goed'

Van Basten hard voor Lang: 'Dat vind ik het meest opvallende, dat is niet goed'

29-11-2021 08:23
62

Marco van Basten heeft niets met de manier waarop Noa Lang zich manifesteert in België. De aanvaller van Club Brugge was met een goal en assist goud waard tegen KRC Genk (2-3 zege) en sloeg na afloop terug naar zijn criticasters.

"Mensen praten veel. Wie? Mensen weten het zelf. Ik ben er, klaar", reageerde Lang bij Eleven Sports. "Het interesseert me niks, dat laat ik weer zien. Ik doe wat ik wil. Ik scoor, ik bepaal hoe ik juich." De teksten van de Oranje-international vallen slecht bij Van Basten, die zich tijdens de wedstrijd al ergerde: Lang vierde zijn goal door zijn vinger op zijn mond te leggen en zich af te zonderen van zijn medespelers.

"Dat vind ik eigenlijk het meest opvallende", reageert San Marco in het Ziggo Sport-programma Rondo. "Kijk, dat je een keer zo doet, ach, je bent allemaal wel een keertje... Maar voor de rest ben je blij dat je met elkaar gescoord hebt. En hij duwt eigenlijk zijn medespelers weg, zo van: laat me alleen. Dus je bent niet echt deel van de club. Dat is niet goed. Je moet wel van de spelers blijven, je moet met elkaar blijven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie