Heerenveen-vertrek lijkt in de maak: 'Ik wil gewoon meer gaan spelen'

Heerenveen-vertrek lijkt in de maak: 'Ik wil gewoon meer gaan spelen'

29-11-2021 09:14
10

De kans bestaat dat de wegen van sc Heerenveen en huurling Benjamin Nygren op korte termijn gaan scheiden. De twintigjarige aanvaller uit Zweden is ontevreden in Friesland.

Heerenveen huurt Nygren sinds de zomer van 2020 voor twee seizoenen van KRC Genk. Dat de koopoptie in de overeenkomst wordt gelicht, lijkt niet heel onwaarschijnlijk. Nygren heeft geen basisplaats weten af te dwingen en ziet zelf ook weinig perspectief.

"Er is nog een aantal wedstrijden te gaan tot de winterstop. Daar ligt op dit moment absoluut mijn focus, maar ik wil gewoon meer gaan spelen", verduidelijkt hij in gesprek met Voetbal International. "Als dat niet hier kan, is het misschien beter als we in januari verder gaan kijken, dat ik naar een club ga waar honderd procent vertrouwen in mij is."

Nygren viel zondag tegen PSV (1-1) voor de achtste keer dit seizoen in. De teller staat op 365 speelminuten in de Eredivisie. "Ik ga de komende wedstrijden mijn volledige best doen voor Heerenveen. Het is voetbal en wie weet gebeurt er in de volgende weken nog iets waardoor mijn kansen keren, maar anders is het waarschijnlijk beter om te kijken wat er in januari op mijn pad komt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie