Als je de goals niet maakt, wil je er in elk geval iemand bij die ze wel maakt

"Als je de goals niet maakt, wil je er in elk geval iemand bij die ze wel maakt"

Gepubliceerd: maandag 29 november 2021 om 11:37ma 29-11-2021 om 11:37

Willem II zit in zwaar weer, nadat het zich eind september nog in de Eredivisie-top had genesteld. Sinds de verrassende zeg op PSV werd er in zeven Eredivisie-wedstrijden en één bekerduel niet gewonnen: na de zeperd tegen het gehavende Go Ahead Eagles wacht nu de naar donderdagavond verplaatste uitwedstrijd tegen Ajax voor De Tricolores.

Trainer Fred Grim ziet in elk geval één voordeel aan het bezoek aan Amsterdam. "We hebben niets te verliezen, dat is weleens fijn", laat hij weten aan het Brabants Dagblad. "De koppies moeten leeg: de spelers doen er écht alles aan, maar het lukt even niet. We moeten het met elkaar omdraaien."

Willem II komt in de laatste weken bijna niet meer tot scoren en spits Kwasi Wriedt heeft in de voorbije twee maanden maar één doelpunt gemaakt. Grim sluit dan ook niet uit dat Willem II zich in januari op de transfermarkt gaat melden. "Het is niet alleen de spits: als je de goals niet maakt, wil je er in elk geval iemand bij die ze wel maakt. Het is belangrijk om het goede spel dat we spelen te belonen. Anders blijf je hier tegenaan hikken."

De Tilburgers zijn in twee maanden tijd van plek twee naar plek tien gezakt. Donderdag wordt er om 21.00 uur afgetrapt tegen Ajax, daarna wachten SC Cambuur, AZ en NEC nog, voordat de winterstop aanbreekt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws