Twente-toekomst van Jans in gevaar: 'Hij is niet enthousiast om verder te gaan'

Twente-toekomst van Jans in gevaar: 'Hij is niet enthousiast om verder te gaan'

Gepubliceerd: dinsdag 30 november 2021 om 12:32di 30-11-2021 om 12:32

De toekomst van Ron Jans als trainer bij FC Twente is allerminst zeker. Volgens Tijmen van Wissing, journalist van RTV Oost, heeft dat te maken met het terughalen van Paul van der Kraan als algemeen directeur.

Na vier maanden besloot de Raad van Commissarissen van Twente dat ze niet verder wilden met Jan Willem Brüggenwirth en haalden ze Van der Kraan terug voor een periode tot uiterlijk het einde van dit seizoen. Van Wissing denkt alsnog dat dat gevolgen kan hebben voor de toekomst van Jans. "Van der Kraan is niet anti-Jans, maar ook niet meteen heel enthousiast om met hem verder te gaan", zegt de journalist tijdens Voetbalpraat op ESPN.

"Daar gaat natuurlijk een technisch directeur over en Jan Streuer mocht aangeven of hij met Jans door wilde", vervolgt Van Wissing zijn uitleg. "Die wilde wel doorgaan, maar heeft de toezegging daarvoor gekregen van meneer Brüggenwirth, die dus inmiddels weer aan de kant is geschoven. Nu moet Streuer met de Raad van Commissarissen in overleg of ze echt verder kunnen. Ik denk niet dat het een uitgemaakte zaak is dat Jans volgend jaar nog trainer is van Twente."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws