'Barcelona kan maar geen akkoord bereiken: transfervrij vertrek dreigt'

'Barcelona kan maar geen akkoord bereiken: transfervrij vertrek dreigt'

30-11-2021 12:51
117

FC Barcelona en het kamp van Ousmane Dembélé zitten in een impasse. Het contract van de Franse aanvaller loopt komende zomer af en de club wil graag verlengen, maar dat is er nog steeds niet van gekomen.

Deze week staan er volgens Diario SPORT weer nieuwe gesprekken op het programma en daar moet resultaat uit gaan komen. Barcelona zet namelijk druk op Dembélé en zijn agenten om het laatste aanbod te ondertekenen, maar het Franse kamp wil daar niet mee akkoord gaan. Zij maken gebruik van de financiële problemen van de Catalaanse club.

De zaakwaarnemers van Dembélé dreigen namelijk met een transfervrij vertrek in de zomer van 2022. Als de twee kampen er niet uitkomen, zal de aanvaller niet meewerken aan een transfer in januari en loopt Barça op die manier geld mis. Daarmee hopen de agenten dat Barcelona coulanter zal zijn tijdens de onderhandelingen en een gunstiger salaris aanbiedt.

Mateu Alemany, de technische man van de Blaugranas, spreekt ondertussen elke dag met de vleugelspeler en zijn omgeving. Voor 31 december moet er duidelijkheid zijn en dus wordt nieuws over een eventuele verlenging snel verwacht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie