Feyenoord waakt voor onderschatting: 'Eén van de fitste ploegen in de Eredivisie'

Feyenoord waakt voor onderschatting: 'Eén van de fitste ploegen in de Eredivisie'

Gepubliceerd: dinsdag 30 november 2021 om 17:49di 30-11-2021 om 17:49

Arne Slot is onder de indruk van Heracles Almelo, de aanstaande tegenstander van Feyenoord in de Eredivisie. De Rotterdammers ontvangen de formatie van trainer Frank Wormuth woensdagavond in De Kuip.

Als Feyenoord de inhaalwedstrijd tegen Heracles wint, komt het op één punt van Ajax. Slot vindt echter dat er niet te makkelijk over de ontmoeting met de Heraclieden mag worden gedacht. "Ze leggen als ploeg veel arbeid in de wedstrijd", zegt hij op de clubsite van de Rotterdammers. "Zij kunnen dat goed volhouden. Daarmee hebben ze één van de fitste ploegen in de Eredivisie."

Niet alleen op conditioneel vlak is de oefenmeester van de Stadionclub onder de indruk. Ook het spel van Heracles bevalt Slot wel en de veertiende plaats op de ranglijst voor de Almeloërs is volgens de trainer niet helemaal terecht. "Ze hebben een goed georganiseerd speelplan."

Om 20.00 uur blijkt of en hoe Feyenoord daar mee om zal gaan en of Heracles eenzelfde tactiek zal hanteren als het een paar weken geleden thuis tegen Ajax (0-0) deed. Om onderin weg te komen zou een zege bijzonder welkom zijn voor Wormuth en de zijnen, want dat levert tenminste één plekje winst in de stand op. Feyenoord zal het sowieso zonder Justin Bijlow moeten stellen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws