Perez verbolgen over Nijhuis en Heracles-defensie: 'Ik kan hier zo ... om worden'

01-12-2021 21:18 Laatste update: 21:21
19

Kenneth Perez stond met open mond te kijken naar de eerste helft van Feyenoord - Heracles Almelo. Waar de analist zich aan het begin van het duel ergerde aan het gedrag van arbiter Bas Nijhuis, krijgt ook de Heracles-verdediging ervan langs in zijn betoog.

Vroeg in de wedstrijd scoorde Luis Sinisterra, maar zijn doelpunt werd afgekeurd door een eerdere overtreding van Alireza Jahankakhsh. Nijhuis keurde het doelpunt aanvankelijk goed, maar werd door de VAR naar de kant geroepen. Met zichtbaar ongenoegen keurde hij de treffer af. "Dat theater, dat vind ik niet goed", steekt Perez in de rust van wal bij ESPN. "Trek je eigen plan. Als jij het geen overtreding vindt, fluit dan niet. Jij bent de baas. Dat theater moet hij niet maken. Zo van: ik wil eigenlijk niet fluiten, maar ja, de regels...", vervolgt de Deen, die ook de defensie van de bezoekers hard aanpakt.

Diep in de blessuretijd van de eerste helft kon Sinisterra namelijk ongestoord gelijkmaken. Perez schiet nog net niet helemaal uit zijn slof en kan zich net op tijd inhouden. "Kijk nou even. Ik kan hier zo ... om worden. Dit is de laatste minuut van de blessuretijd!", foetert Perez. "Twee man vrij van Feyenoord! Sinisterra en Jahanbakhsh staan helemaal vrij. Je moet nog één minuut spelen! Waar zijn ze dan?", doelt hij op de verdediging van de Almeloërs.

Feyenoord en Heracles gingen rusten met een stand van 1-1. Sinan Bakis opende de score, Sinisterra tekende voor de gelijkmaker.