'AZ kan ruim 2 miljoen vangen voor Ouwejan, ook Bayer en Gladbach geïnteresseerd'

'AZ kan ruim 2 miljoen vangen voor Ouwejan, ook Bayer en Gladbach geïnteresseerd'

Gepubliceerd: donderdag 2 december 2021 om 16:23do 02-12-2021 om 16:23

Thomas Ouwejan lijkt over een half jaar promotie naar de Bundesliga te kunnen maken, met Schalke 04 of een andere club. De linkspoot uit Alkmaar speelt dit seizoen met Schalke op het tweede niveau van Duitsland en heeft volgens BILD een prima indruk achtergelaten.

Ouwejan wordt door AZ verhuurd aan Schalke 04, dat een optie tot koop heeft bedongen. Als Die Königsblauen promoveren, moeten ze verplicht ruim twee miljoen euro overmaken aan AZ, weet BILD te melden. Als dat niet lukt, is er altijd nog de mogelijkheid om de optie te lichten, maar het is in dat geval nog de vraag of Schalke daar de middelen voor heeft.

Volgens de toonaangevende Duitse krant wil Ouwejan dolgraag de Bundesliga in, bij voorkeur met Schalke. Als het niet lukt om te promoveren, zou hij echter eventueel een transfer kunnen maken. Volgens BILD hebben Bayer Leverkusen en Borussia Mönchengladbach hem al op de radar.

Ouwejan werd vorig seizoen na dertien jaar AZ bij Udinese gestald en wordt dit seizoen dus aan Schalke verhuurd. Tot dusver was hij in vijftien competitieduels goed voor twee goals en zes assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws