Feyenoord heeft nog geen duidelijkheid: 'Hij wil nog niet over de toekomst praten'

Feyenoord heeft nog geen duidelijkheid: 'Hij wil nog niet over de toekomst praten'

02-12-2021 17:32
29

Frank Arnesen geeft voorlopig geen uitsluitsel over zijn toekomst bij Feyenoord. De technisch directeur van de Stadionclub heeft aangegeven dat hij in de winterstop pas gaat praten over een eventueel nieuw contract.

In de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International zegt clubwatcher Martijn Krabbendam dat Arnesen de boot voorlopig afhoudt. "Hij wil er in de winterstop pas over praten", klinkt het over het in de zomer van 2022 aflopende contract van de Deen. "Op dit moment heeft hij het naar zijn zin en hij wil ook best doorgaan, maar ik weet niet of het gaat gebeuren. Hij wacht ook af wat Dennis te Kloese (de nieuwe algemeen directeur, red.) gaat doen."

Te Kloese, die vanaf 1 januari gaat beginnen, moet namelijk duidelijke afspraken met Arnesen hebben gemaakt over een langere samenwerking. "Te Kloese heeft zich als general manager bij andere clubs ook al vaker met voetbalzaken bemoeid. Misschien moeten ze daar nog een gesprek over voeren, maar normaal gesproken denk ik dat er geen enkele reden zou zijn om niet met Arnesen door te gaan."

De technische man uit Denemarken is nu twee jaar actief bij Feyenoord en haalde onder meer Arne Slot als nieuwe trainer binnen. Eerder was Arnesen werkzaam bij clubs als PSV, Tottenham Hotspur en Chelsea.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie