DvhN haakt in op 'hardnekkig' gerucht over Van Wonderen en FC Groningen

DvhN haakt in op 'hardnekkig' gerucht over Van Wonderen en FC Groningen

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 09:16vr 03-12-2021 om 09:16

De positie van FC Groningen-trainer Danny Buijs lijkt ter discussie te staan, na een stroeve start van het Eredivisie-seizoen. De naam van Go Ahead Eagles-trainer Kees van Wonderen zingt zelfs al rond in Groningen, al ontkent technisch directeur Mark-Jan Fledderus dat er al contact is.

Van Wonderen leidde Go Ahead vorig seizoen naar promotie, staat voorlopig keurig negende met zijn ploeg én beschikt over een aflopend contract. Het Dagblad van het Noorden heeft kennisgenomen van het 'hardnekkige' gerucht dat FC Groningen hem al op de korrel heeft. Fledderus spreekt echter tegen dat er al gesprekken zouden zijn gevoerd. "Dat zou niet netjes zijn."

Dat er al gespeculeerd wordt over een opvolging van Buijs, is echter een teken aan de wand. De in 2018 aangetreden oud-middenvelder had FC Groningen na een uiterst moeizame start naar de subtop geleid, maar is dit seizoen voorlopig weer terug bij af. "Ik zal FC Groningen zeker niet zomaar verlaten", laat hij weten. Buijs beschikt echter ook over een aflopende verbintenis en hoopt dat FC Groningen hem in elk geval op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen. "Dat fatsoen verdien ik wel."

De huidige nummer dertien van de Eredivisie speelt vrijdagavond thuis tegen Eredivisie-hekkensluiter PEC Zwolle. Feyenoord, Excelsior (KNVB Beker), Heracles Almelo en AZ zijn in 2021 de laatste tegenstanders van FC Groningen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Van Wonderen toe aan een stapje hogerop?

Ja
78%
Nee
22%
(1421 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws