Sparta-ruzie heeft ook invloed op Fraser: 'Kan dat nog als hij weg is?'

Sparta-ruzie heeft ook invloed op Fraser: 'Kan dat nog als hij weg is?'

03-12-2021 15:10 Laatste update: 15:27
38

De bestuurlijke onrust bij Sparta laat ook trainer Henk Fraser niet koud. De oefenmeester is vier handen op één buik met Henk van Stee, de technisch directeur die naar verluidt op ramkoers ligt met algemeen directeur Manfred Laros.

Het Algemeen Dagblad bracht onlangs naar buiten dat Van Stee na een forse ruzie met Laros boos vertrokken zou zijn. Fraser heeft het ook meegekregen en is open over de ontstane situatie. "Ik ben naar Sparta gekomen op basis van de ideeën van Henk", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Kan dat als hij vertrekt? Ik sta wel voor een dilemma als het misgaat, maar dat is het slechtste scenario. Ik ga ervan uit dat het opgelost wordt."

Fraser kan goed samen met Van Stee, maar zet daar tegenover dat de spelersgroep en hij ook een band hebben die hij niet zomaar op wil geven. "Ik kan wel zeggen dat daar ook vriendschappen uit ontstaan zijn met bepaalde spelers. Dus als het zover komt, is dat een keuze die je moet maken. Ben je loyaal aan het plan (dus aan Van Stee, red.) of is de loyaliteit richting spelersgroep groter?"

Vrijdag bracht ook Sparta een statement naar buiten. 'Naar aanleiding van de  recente berichtgeving in de pers met betrekking tot de perikelen binnen het bestuurlijke orgaan van Sparta Rotterdam begrijpen wij dat er diverse vragen leven, maar willen wij langs deze weg kenbaar maken aan alle stakeholders rondom Sparta Rotterdam dat wij in gesprek zijn om de ontstane situatie in het belang van de club op korte termijn op te lossen', zo valt er te lezen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie