Ten Hag: Natuurlijk zijn we aan het kijken. Dat hebben we vorig jaar ook gedaan

Ten Hag: "Natuurlijk zijn we aan het kijken. Dat hebben we vorig jaar ook gedaan"

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 17:47vr 03-12-2021 om 17:47

Erik ten Hag is nog altijd gecharmeerd van Brian Brobbey, de spits die het bij RB Leipzig moeilijk heeft. De Ajax-trainer werd deze week geïnterviewd door de vaste clubwatchers. Brobbey was een belangrijk onderwerp in het interview.

Ajax had Brobbey dolgraag willen houden, maar zag hem naar RB Leipzig vertrekken. Daar komt hij niet van de grond en Ajax wil hem nu terughalen. De verwachting is dat Ajax zich spoedig bij Leipzig zal gaan melden, als dat al niet gebeurd is. Gesprekken met Brobbey zelf en zaakwaarnemer Mino Raiola zijn er al geweest.

"Als hij was gebleven, dan had hij de afgelopen tijd meer gespeeld. Dat was goud voor zijn ontwikkeling geweest", citeert het Algemeen Dagblad Ten Hag. "Hij zou de concurrentie aan kunnen met Sébastien. Met zijn doelpunten, doelgerichtheid, snelheid en charisma. Hij kent onze club en past goed in onze kleedkamer."

Ajax zal niet nalaten om de selectie te versterken, zegt Ten Hag. "Natuurlijk zijn we aan het kijken. Dat hebben we vorig jaar ook gedaan. Het moet alleen wel dé optie zijn. Zoals vorig jaar met Haller, dat is wat je wil. Het is niet om even je selectie aan te vullen", zegt Ten Hag volgens Voetbal International.

"Ik heb wel contact gehouden met hem", aldus de Tukker over Brobbey. "Het is doodzonde. Als je ziet dat hij zo weinig kansen heeft gehad; het is nog zo'n jonge speler. Als je dan ziet dat hij überhaupt geen kansen heeft gehad. Daarmee stokt ook zijn ontwikkeling."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws