RKC Waalwijk-held Kuijpers: Ik heb er over nagedacht dat het zo zou gaan

RKC Waalwijk-held Kuijpers: "Ik heb er over nagedacht dat het zo zou gaan"

05-12-2021 17:38
20

Roy Kuijpers heeft het regelmatig door zijn hoofd laten gaan, maar dat hij daadwerkelijk in de 94e minuut zou scoren in zijn debuutwedstrijd voor RKC Waalwijk, had hij niet verwacht

Kuijpers werd deze week door RKC overgenomen van FC Den Bosch, waar hij de amateurstatus had. Hij mocht van trainer Joseph Oosting invallen en scoorde in de 9e minuut. "Ik heb er over nagedacht dat het zo zou gaan."

Wedden

Meer odds

"Het is prachtig dat het zo is gegaan. Het is gek omdat er zoveel op je afkomt, mensen die vragen hebben etc.. Ik heb het een plekje gegeven. Een nieuwe start, een nieuwe ronde. RKC heeft me gehaald voor doelpunten. Ik heb diepgang, dat probeer ik te geven", zegt Kuijpers tegen de NOS.

Kuijpers en Oosting kennen elkaar. "Ik had hem bij Jong Vitesse, daarom was het gevoel hier ook zo goed. Ik wist wat hij van me verwacht als hij me zou halen. Daarom ben ik hier ook naartoe gekomen. Ik weet dat hij vertrouwen in me heeft, hij laat me meteen minuten maken. Dat straalt vertrouwen uit en daar ben ik erg blij mee."