Buitenspel: voetbal- en F1-wereld in elkaar verwikkeld: 'Erg vuil spel van Max!'

Buitenspel: voetbal- en F1-wereld in elkaar verwikkeld: 'Erg vuil spel van Max!'

06-12-2021 08:56 Laatste update: 09:16
119

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

'Erg vuil spel'
Christian Tello, speler van Real Betis, heeft op Twitter uitgehaald naar Max Verstappen. De Nederlandse Formule 1-coureur kwam in de bloedstollende GP van Saudi-Arabië in botsing met zijn grote rivaal Lewis Hamilton. Volgens Tello was Verstappen schuldig aan de botsing. 'Erg vuil spel van Max Verstappen. Zo strijd je niet om de wereldtitel. Op naar een laatste bloedstollende race. Kom op, Lewis!', schreef de Spanjaard op Twitter.

Verstappen moest zijn positie aan kop van de wedstrijdleiding teruggeven aan Hamilton. De Nederlander hield in, waardoor de Engelsman op de achterkant van de Red Bull botste. Verstappen kreeg na afloop tien seconden tijdstraf, maar behield wel zijn tweede plaats. De twee kemphanen staan gedeeld eerste op de wereldranglijst (369,5 punten), waardoor de strijd om de wereldtitel volgende week in Abu Dhabi beslist wordt.