PSV-gerucht in Italië: 'Eindhovenaren lonken naar oude bekende Mertens'

PSV-gerucht in Italië: 'Eindhovenaren lonken naar oude bekende Mertens'

06-12-2021 11:18
111

De naam van Dries Mertens is gevallen in het Napolitaanse geruchtencircuit. De 34-jarige Belg verruilde PSV in 2013 voor Napoli, groeide sindsdien uit tot clubicoon en lijkt nu aan zijn laatste seizoen bezig: PSV is nu bezig met een terugkeer, meent CalcioMercato.

Mertens beschikt over een aflopend contract bij Napoli en het is nog maar zeer de vraag of de clubleiding hem binnenboord gaat houden. Volgens CalcioMercato heeft de Leuvenaar het uitstekend naar zijn zin in Napels, maar zou hij ook niet onwelwillend tegenover een terugkeer op vertrouwde bodem staan, waar zijn partner Kat Kerkhofs bezig is met een tv-carrière. Het geruchtenmedium maakt melding van interesse uit de Verenigde Staten én van zijn oude club PSV: er zou zelfs al contact met de Eindhovenaren zijn, maar nog niet in de vorm van een officiële aanbieding en gesprekken met de clubleiding.

De 103-voudig Rode Duivel kwam in 2013 voor circa 9,5 miljoen euro over en won sindsdien twee keer de Coppa Italia en één keer de Supercoppa Italiana met Napoli. Bovendien kroonde hij zich met – tot dusver – 141 officiële treffers tot topscorer aller tijden van I Partenopei.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie