'Schmidt blijft PSV trouw en vertrekt tussentijds niet naar RB Leipzig'

'Schmidt blijft PSV trouw en vertrekt tussentijds niet naar RB Leipzig'

06-12-2021 15:55 Laatste update: 16:01
132

Roger Schmidt wordt níet de opvolger van Jesse Marsch bij RB Leipzig. De PSV-trainer weigert tussentijds te vertrekken uit Nederland en blijft de Eindhovenaren zeker tot het einde van dit seizoen trouw.

RB Leipzig verloor afgelopen weekend met 2-1 van Union Berlin, waardoor Marsch de laan uit werd gestuurd. Schmidt werd al langere tijd met RB Leipzig in verband gebracht, gezien zijn verleden bij het Red Bull-concern. De Duitse oefenmeester was tussen 2012 en 2014 trainer bij RB Salzburg. Het Duitse Kicker weet echter te melden dat Schmidt een overstap naar Leipzig heeft geweigerd, omdat hij zijn contract tot het einde van dit seizoen wil nakomen.

Wedden

Meer odds

Eerder werd de 54-jarige Duitser ook al in verband gebracht met Hertha BSC, maar het lijkt er niet op dat hij PSV voor het einde van dit seizoen gaat inruilen voor een andere club. Intussen is Schmidt met de directie van PSV in onderhandeling over een nieuw contract, maar witte rook is er nog niet.

Schmidt tekende in maart 2020 een contract bij PSV en begon in juli vorig jaar aan zijn klus als coach. Zijn contract in Eindhoven loopt nog tot medio 2022.