NEC wil door met Meijer: 'Voor beide partijen goed, ik ben erg tevreden over hem'

NEC wil door met Meijer: 'Voor beide partijen goed, ik ben erg tevreden over hem'

Gepubliceerd: dinsdag 7 december 2021 om 08:10di 07-12-2021 om 08:10

NEC wil langer door met trainer Rogier Meijer. Dat heeft technisch directeur Ted van Leeuwen tegen De Gelderlander gezegd. De club is tevreden met de werkwijze en de prestaties van de Achterhoekse oefenmeester.

Het contract van Meijer loopt na dit seizoen af, maar volgens Van Leeuwen mag de trainer binnenkort een uitnodiging voor onderhandelingen over een verlenging verwachten. "Het lijkt mij voor beide partijen goed om verder met elkaar te gaan", legt Van Leeuwen uit. "Ik ben erg tevreden over Rogier."

De reden dat er nog niet met elkaar gesproken is, zijn de stadion- en coronaperikelen waar NEC mee te kampen heeft. "Het is niet zo dat we daarmee opzettelijk wachten, want dan is het net alsof er een motie van wantrouwen ligt tegen Rogier. Dat is totaal niet aan de orde. We hebben het nooit over zijn contract gehad, omdat we worden opgeslokt door de dagelijkse gang van zaken."

Meijer, die afgelopen weekend met zijn NEC met 2-1 verloor bij RKC Waalwijk, is bezig aan zijn tweede volledige seizoen als zelfstandig hoofdtrainer. In het seizoen 2019/2020 vormde hij nog een trainerstrio met François Gesthuizen en Adrie Bogers en vorig jaar promoveerde hij met NEC via de play-offs naar de Eredivisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws