'Ik heb nooit willen zeggen dat de woorden van Messi niet oprecht waren'

'Ik heb nooit willen zeggen dat de woorden van Messi niet oprecht waren'

Gepubliceerd: dinsdag 7 december 2021 om 17:55di 07-12-2021 om 17:55

Robert Lewandowski heeft gereageerd op zijn opmerkelijke 'sneer' richting Lionel Messi. De topspits van Bayern München beweert dat hij verkeerd geïnterpreteerd is. 

Messi won vorige week voor de zevende keer in zijn carrière de Ballon d'Or, nadat hij Lewandowski nipt voor bleef. De Argentijnse ster stelde na afloop voor om de Gouden Bal van 2020, die niet werd uitgereikt vanwege corona, alsnog aan de Pool te geven, maar die leek daar niet warm voor te lopen. "Ik zou willen dat Messi oprecht is, geen loze woorden", liet Lewandowski optekenen.

De doelpuntenmachine van Der Rekordmeister wil die uitspraken graag rechtzetten. "Mijn interview met de Poolse tv wordt op dit moment verkeerd geïnterpreteerd", zegt hij tegen Kicker. "Ik heb nooit willen zeggen dat de woorden van Lionel Messi niet serieus of oprecht waren."

"Integendeel, ik was juist ontroerd door zijn speech, dat hij zei dat ik de Ballon d'Or in 2020 verdiende", vervolgt Lewandowski. "Het zou mij heel erg goed doen als zijn woorden worden gehoord. Ik respecteer en waardeer Messi en wil hem nogmaals feliciteren met het winnen van de Ballon d'Or."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws