Van der Sar reageert: 'Ajax moet zorgen dat de lijstjes ingevuld zijn'

Van der Sar reageert: 'Ajax moet zorgen dat de lijstjes ingevuld zijn'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 08:57wo 08-12-2021 om 08:57

Het is Edwin van der Sar niet ontgaan dat Erik ten Hag aan bijna elke Europese topclub wordt gelinkt die een trainer ontslaat. Een goed teken, vindt de algemeen directeur van Ajax.

Ten Hag was in beeld bij Manchester United, terwijl hij afgelopen weekend in Duitsland werd genoemd als kandidaat-trainer voor RB Leipzig. Van der Sar ziet het als een logisch gevolg van de Ajax-prestaties in Nederland en Europa.

"Dat betekent dat we met Ajax iets goed doen, als er interesse is voor onze spelers of trainer", reageert hij voor de camera van RTL7. "We zijn allemaal uitgewaaierd in het verleden. Het zij zo. Wij moeten zorgen dat we er dan klaar voor zijn, dat de lijstjes ingevuld zijn."

Ten Hag ligt tot medio 2023 vast in Amsterdam, terwijl Marc Overmars zijn contract tot medio 2026 heeft verlengd. Zelf heeft Van der Sar ook niets te klagen. "Ik heb nog twee jaar te gaan. Ik denk dat we nog niet klaar zijn bij de club hier. Ik denk dat we nog kunnen groeien in Nederland, maar met name internationaal."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws