PSV op bijna volle oorlogssterkte naar San Sebastián voor Europa League-clash

PSV op bijna volle oorlogssterkte naar San Sebastián voor Europa League-clash

08-12-2021 10:45
88

Een flinke opsteker voor PSV in aanloop naar de Europa League-kraker tegen Real Sociedad van donderdag. De Eindhovense selectie stapt mét Mario Götze en Philipp Max op het vliegtuig richting het Baskenland.

Götze miste afgelopen weekeinde de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Utrecht (4-1), maar de 29-jarige spelmaker is op tijd hersteld voor de clash met Real Sociedad. Ook Max is weer inzetbaar, nadat hij de laatste vier duels ontbrak vanwege een coronabesmetting. Daarentegen moet Davy Pröpper de confrontatie in San Sebastián nog wel aan zich voorbij laten gaan vanwege een lichte blessure.

PSV verdedigt in Anoeta de tweede plaats in groep B van de Europa League. De ploeg van coach Roger Schmidt heeft aan een punt genoeg om zich te plaatsen voor de knock-outfase, aangezien Real Sociedad twee punten minder en een slechter doelsaldo heeft. De eerste wedstrijd in het Philips Stadion eindigde in september in 2-2. Met een goal en een assist was Götze toen de grote man.

De selectie van PSV: Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Van Ginkel, Vinícius, Madueke, Gakpo, Müller, Gutiérrez, Drommel, Mauro JR, Boscagli, Bruma, Doan, Götze, Mwene, Max, Vertessen, Ledezma, Mvogo.