Update: Atalanta en Villarreal donderdagavond in de herkansing

Update: Atalanta en Villarreal donderdagavond in de herkansing

08-12-2021 21:20 Laatste update: 09-12-2021 09:23
22

De wedstrijd tussen Atalanta Bergamo en Villarreal is afgelast en uitgesteld naar donderdag. Vanwege hevige sneeuwval kan de wedstrijd niet doorgaan. 

Het duel werd al uitgesteld met twintig minuten omdat het veld door de sneeuw onbespeelbaar was. Uiteindelijk heeft de UEFA, op advies van scheidsrechter Anthony Taylor, besloten om een streep te zetten door de wedstrijd, die nu voor donderdag gepland staat. Het tijdstip moet nog wel worden bepaald. De Spaanse supporters worden bedankt voor hun komst.

Wedden

Meer odds

Atalanta en Villarreal zouden uitmaken wie er samen met Manchester United naar de volgende ronde van de Champions League zou gaan. De Engelse club plaatste zich twee speelrondes geleden al voor de achtste finales.

Door het uitstellen van Atalanta - Villarreal weet Ajax donderdag pas wie alle mogelijke tegenstanders voor de volgende ronde zullen zijn. De loting staat gepland voor aanstaande maandag.

Update: Atalanta Bergamo en Villarreal gaan donderdag om 19.00 uur op herhaling. Het Champions League-duel werd woensdag vanwege overvloedige sneeuwbuien afgelast. De Italiaanse en Spaanse club strijden om een plekje in de knock-outfase van het miljardenbal.