Breaking news

Bericht vanuit Amsterdam: Eriksen traint voorlopig met Jong Ajax mee

Ze lopen er bij Barcelona bij als kleine jochies, het was too much

"Ze lopen er bij Barcelona bij als kleine jochies, het was too much"

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 22:15wo 08-12-2021 om 22:15

Rafael van der Vaart heeft als oud-speler van Real Madrid te doen met FC Barcelona. De Catalanen dreigen zich voor het eerst in 21 jaar niet te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League.

"Ja, het is wat", zucht Van der Vaart in de studio van Ziggo Sport. "Barcelona begon wel aardig en kreeg kansen, maar dan gaat de machine van Bayern lopen en is het niet te houden. Ze lopen er bij Barcelona bij als kleine jochies, het was too much. Dat vind ik jammer."

Bij de 2-0 van Leroy Sané ging doelman Marc-André Ter Stegen in de fout. "Een keeper die zijn handen niet gebruikt. Ja, het is hard schot, maar dit soort ballen moet je echt hebben. Zelfs een gelijkspel is niet genoeg. Ik denk niet dat Barcelona er nog drie gaat maken.  Frenkie de Jong heeft het ook moeilijk."

Van der Vaart vraagt zich af wat het vertrek van Ronald Koeman Barcelona op korte termijn opgeleverd heeft. "Nee, het is niet beter, maar dat kan ook niet in korte tijd. Barcelona heeft niemand meer waar je voor gaat zitten. Het is een veredeld onder 19-teampje."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws